ua en ru

Сили АТО повністю забезпечені озброєнням і боєприпасами, - Полторак

Сили АТО повністю забезпечені озброєнням і боєприпасами, - Полторак Фото: Степан Полторак

Полторак прокоментував ситуацію з силами АТО у зв'язку з вибухами у Балаклії

Сили антитерористичної операції на Донбасі повністю забезпечені озброєнням і боєприпасами. Про це у зв'язку з вибухами в Балаклії повідомив міністр оборони України Степан Полторак в Facebook.

"Частини і підрозділи ЗСУ, які виконують завдання в районі АТО, озброєнням і боєприпасами забезпечені в необхідному обсязі", - повідомив Полторак.

За його словами, всі підрозділи та військові частини, особовий склад яких виконує бойові завдання в районі проведення антитерористичної операції, у достатній кількості забезпечені зброєю і боєприпасами всіх видів.

"На складах і сховищах створено необхідний оперативний запас озброєння і боєприпасів для успішного виконання бойових завдань у районі проведення АТО", - додав Полторак.

Частини та підрозділи ЗСУ, які виконують завдання в районі АТО, озброєнням та боєприпасами забезпеченні в необхідному ...

Опубліковано Степан Полторак 23 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за фактом вибуху в Балаклії відкрито кілька кримінальних проваджень. Зокрема, відкрито справи за статтями "диверсія" і "недбале ставлення до військової служби".