ua en ru

За фактом вибуху в Балаклії відкрито кілька кримінальних проваджень, - Матіос

За фактом вибуху в Балаклії відкрито кілька кримінальних проваджень, - Матіос Фото: Анатолій Матіос повідомив, що за фактом вибуху в Балаклії відкрито кілька кримінальних проваджень

За фактом вибуху в Балаклії відриті справи за статтями за недбале ставлення військової особи до служби

За фактом вибухів на військових складах в Балаклії відкрито кілька кримінальних проваджень. Про це повідомив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос під час брифінгу в четвер, 23 березня, передає кореспондент РБК-Україна.

"Військовою прокуратурою, крім того, як внесена стаття 113 ККУ, Службою безпеки України зареєстровано кримінальне провадження за ч. 3, статті 425 ККУ - це недбале ставлення військової особи до служби, що спричинило тяжкі наслідки", - сказав Матіос.

Нагадаємо, сьогодні вночі в місті Балаклія Харківської області стався вибух на складі боєприпасів. Даних про загиблих і постраждалих немає, людей эвакуирую з міста. В радіусі 40 кілометрів від місця події перекрито небо, також "Укрзалізниця" обмежила курсування поїздів. Президент України Петро Порошенко наказав посилити охорону всіх військових об'єктів.