ua en ru

Сили АТО як і раніше не будуть вести бої в 20-кілометровому радіусі навколо зони падіння Boeing, - Гройсман

Сили антитерористичної операції як і раніше не будуть вести бої в 20-кілометровому радіусі навколо зони падіння Boeing-777 "Малайзійських авіаліній".

Сили антитерористичної операції як і раніше не будуть вести бої в 20-кілометровому радіусі навколо зони падіння Boeing-777 "Малайзійських авіаліній". Про це повідомляє прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

"Звертаємо увагу на те, що дія розпорядження Президента України щодо припинення вогню в зоні пошукової операції продовжується. Українські військові, як і раніше, не будуть вести бойових дій в 20-кілометровому радіусі навколо місця трагедії", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу міжнародні експерти робочої групи з проведення розслідування прийшли до висновку, що режим припинення вогню в зоні падіння літака, не є необхідним під час перерви між фазами розслідування.

Раніше повідомлялося, що перша фаза пошуків уламків літака і тіл загиблих завершилася, а друга фаза пошуків буде обговорюватися на наступному тижні.

Нагадаємо, в Шахтарському районі Донецької області 17 липня о 16:20 розбився літак Boeing 777-200 компанії "Малазійські авіалінії", який виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур (рейс MH17). За попередніми даними, загинули 298 чоловік, що знаходилися на борту: 283 пасажири, серед яких 3 дітей, і 15 членів екіпажу.