ua en ru

Сили АТО відбили дві атаки бойовиків на Маріупольському напрямку

Сили АТО відбили дві атаки бойовиків на Маріупольському напрямку Фото: сили АТО на Донбасі

У результаті інцидентів українські військові не постраждали

Сили антитерористичної операції на Донбасі відбили дві атаки бойовиків на Маріупольському напрямку, втрат з української сторони немає. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

Повідомляється, що 13 січня о 21:07 у напрямку населеного пункту Трудівський бойовики обстріляли позиції українських підрозділів з великокаліберного кулемета і АГС, всього зафіксовано вісім розривів.

"Під прикриттям вогню у бік українських військових висунулася ворожа ДРГ складом до семи осіб, але під натиском вогню наших воїнів бойовики змушені були відійти. Вже через кілька хвилин українські спостерігачі виявили черговий вихід ДРГ противника. Командування українських сил прийняло рішення щодо блокування диверсантів силами резервних груп, в ході чого відбулося бойове зіткнення з групою незаконних збройних формувань. У результаті зіткнення один з бойовиків отримав тяжке поранення, яке виявилося не сумісним з життям. Інші ворожі диверсанти відійшли в невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Крім того, диверсанти противника атакували сили АТО в напрямку населеного пункту Петрівське.

"Розвідувальна група противника чисельністю п'ять осіб почала обстріл українських позицій. Після її наближення на дистанцію ефективного вогневого ураження по диверсантам противника був відкритий вогонь із стрілецької зброї. В результаті прицільного вогню з боку українських підрозділів, розвідувальна група противника відійшла в напрямку населеного пункту Петрівське. При цьому бойовики понесли втрати. Серед українських військовослужбовців втрат немає", - додали в штабі.

На Маріупольському напрямку сталося два бойових зіткнення. 13 січня о 21.07 у напрямку населеного пункту Трудівський б...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 13 січня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики ЛНР обстріляли житловий сектор підконтрольного Ірміно.