ua en ru

Сили АТО відбили наступ ДРГ бойовиків, захопивши зброю виробництва РФ

Сили АТО відбили наступ ДРГ бойовиків, захопивши зброю виробництва РФ Фото: російська зброя на Донбасі (facebook.com/ato.news)

У бойовому зіткненні втрати противника склали: 1 убитий та 1 поранений

Українські бійці в зоні антитерористичної операції на Луганському напрямку відбили наступ чергової диверсійно-розвідувальної групи бойовиків, захопивши ворожу зброю - чергові докази російської присутності на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"У ході бойового зіткнення з ворожою ДРГ, яке сталося 27 липня, українські бійці захопили трофейну зброю та засоби зв’язку: ручний протитанковий гранатомет, РПГ-7В, кулемет Калашникова та аналогову радіостанцію "Motorola", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, вилучене озброєння - це "чергові докази російської присутності на Донбасі, що використовуються терористами, та доводить факти постачання зброї та участі регулярних частин ЗС РФ у війні проти України".

У штабі також уточнили, що 27 липня о 7:40 бойовики відкрили вогонь із гранатометів та стрілецької зброї у напрямку позицій захисників Новотошківського.

"Через п’ять хвилин українські військові помітили висування ДРГ бойовиків чисельністю до 10 осіб у напрямку українського опорного пункту. Внаслідок скоординованих дій наших військових ворог відступив уже за 15 хвилин, лишивши на полі бою ручний протитанковий гранатомет, кулемет, а також радіостанцію. Втрати противника склали: 1 вбитий та 1 поранений. У ході бойового зіткнення двоє українських бійців тоді було поранено", - доповіли у відомстві.

Українські бійці в результаті бою на Луганському напрямку захопили чергові докази російської присутності на Донбасі В х...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 30 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу, 30 липня 2017 року, в зоні проведення АТО загинув один військовослужбовець Збройних Сил України, ще 9 військових отримали поранення.