ua en ru

Сили АТО відбили атаку 8 танків бойовиків в районі Станиці Луганської, - ІС

Сили АТО відбили атаку 8 танків бойовиків в районі Станиці Луганської, - ІС Джерело фото:mil.gov.ua
У Луганській області сили антитерористичної операції відбили атаку 8 танків бойовиків в районі Станиці Луганської, в результаті дій української армії був знищений, як мінімум, один танк.

У Луганській області сили антитерористичної операції відбили атаку 8 танків бойовиків в районі Станиці Луганської, в результаті дій української армії був знищений, як мінімум, один танк. Про це у своєму Facebook повідомив керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"В ході вчорашнього бою в районі н. п. Станиця Луганська противник масовано застосував танки (8 одиниць). У результаті противник втратив як мінімум 1 танк, наступ було зірвано вогнем українських військ", - написав Тимчук.

Він зазначив, що зросла інтенсивність обстрілу позицій українських військ північніше і північно-західніше Луганська.

Крім того, в результаті ударів української артилерії по позиціях бойовиків в районі Волноваха - Новотроїцьке - Докучаєвськ, їх передові підрозділи зазнали суттєвих втрат.

"Кілька блокпостів і укріплених позицій терористів знищено, трупи і поранених терористи вивозяться в район Оленівки. У районі окремих знищених позицій супротивник не проводить вивезення тіл загиблих бойовиків", - йдеться в повідомленні ІС.

Нагадаємо, бойовики атакували сили АТО в Опитному, щоб оточити донецький аеропорт.