ua en ru

Сили АТО виявили на Донбасі групу снайперів бойовиків, одного з них ліквідовано, - штаб

Сили АТО виявили на Донбасі групу снайперів бойовиків, одного з них ліквідовано, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 69 разів обстрілювали сили АТО

Військовослужбовці Збройних сил України виявили в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі снайперську групу бойовиків, одного ліквідовано. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Вчора, під час несення служби на передових позиціях, наші військовослужбовці виявили ворожу снайперську групу. Одного снайпера знищено...Загалом зафіксовано 69 обстрілів. Втрат серед наших військових немає", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на Маріупольському напрямку з мінометів бойовики обстрілювали Мар’їнку, Чермалик та Павлопіль, а використовуючи гранатомети обстрілювали Водяне та Гнутове. Крім того, з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики обстріляли Лебединське, Павлопіль, Новогригорівку, Гнутове та Широкине. Також зазначається, що по Широкиному, Водяному та Гнутовому вогонь вели БМП противника. По Новотроїцькому - снайпер.

"На Донецькому напрямку зі 122 міліметрової артилерії загарбники неодноразово обстрілювали Зайцеве. З мінометів різних калібрів - Верхньоторецьке, Майорськ, Новгородське, Авдіївку, Луганське. З гранатометів та великокаліберних кулеметів - Верхньоторецьке, Піски, Невельське, Кам’янку, Новолуганське, Новгородське, Троїцьке, Зайцеве. По Зайцевому та Новгородському вогонь вели і снайпери", - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що на Луганському напрямку зі 120 міліметрових мінометів бойовики вели вогонь по Новоолександрівці, Попасній та Троїцькому, а з стрілецької зброї обстріляли Кримське та Станицю Луганську.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що штаб АТО на Донбасі підтверджує інформацію про поранених під час обстрілу двох волонтерів.