ua en ru

Сили АТО на Донбасі збили російський безпілотник

Сили АТО на Донбасі збили російський безпілотник Фото: бойовики на Донбасі (twitter.com/borisich_glass)

Українські військовослужбовці збили російський БПЛА в районі Курдюмівки

Українські військові на Донбасі 28 грудня збили російський безпілотний літальний апарат (БПЛА) в районі селища Курдюмівка (Донецька область). Про це повідомляє штаб АТО.

"Слід зазначити, що ворог активізував повітряну розвідку із застосуванням безпілотних літальних апаратів, які заборонені мінського домовленостями. Політ безпілотника противника був зафіксований в районі Светлодарской дуги, а неподалік Курдюмовки близько 22:00 українські військовослужбовці збили російський БПЛА типу "Орлан-10", - йдеться у повідомленні штабу АТО.

Повідомляється, що на даний момент тривають пошуки уламків російського безпілотника.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 28 грудня 2017 року Впродовж мі...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 28 грудня 2017 р.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 28 грудня, російсько-окупаційні війська на Донбасі шість разів обстрілювали позиції Збройних сил України, в результаті чого поранення отримав один український військовий. Повідомляється, що всі порушення режиму перемир'я здійснювалися на Донецькому напрямку, українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали.