ua en ru

Швед став найкращим гравцем УПЛ за підсумками двох місяців

Швед став найкращим гравцем УПЛ за підсумками двох місяців Фото: Мар'ян Швед (upl.ua)

Півзахисник "Карпат" набрав більшість голосів

Півзахисник львівських "Карпат" Мар’ян Швед визнаний кращим гравцем у лютому-березні в чемпіонаті України. Про це повідомляється на офіційному сайті УПЛ.

Вінгер "зелено-білих" набрав 41% голосів серед близько 3300 шанувальників футболу, які проголосували. На другому місці розмістився півзахисник київського "Динамо" Віктор Циганков (35%). Замкнув трійку гравець "Шахетра" Тайсон з показником 11%.

Менше 5% голосів уболівальників отримали Олександр Піхальонок ("Маріуполь"), Олександр Бандура ("Львів"), Віктор Коваленко ("Шахтар"), Олександр Караваєв ("Зоря") і Сергій Вакуленко ("Арсенал-Київ").

Всього в голосуванні були представлені вісім номінантів: переможці номінації "Кращий гравець туру", а також футболісти, які, на думку експертної ради УПЛ, відзначалися стабільністю протягом лютневих і березневих турів і заслужили право взяти участь у голосуванні.

Нагадаємо, Швед підписав контракт з "Селтіком", ставши першим в історії шотландського клубу українським футболістом. Однак нинішній сезон він дограє у складі "левів".