ua en ru

У штабі ООС розповіли подробиці підриву військових в районі Новоселівки

У штабі ООС розповіли подробиці підриву військових в районі Новоселівки Фото: Валерій Залужний (facebook.com/nikvesti)

Напередодні українські військові на БМП потрапили в засідку

Українські військові, які напередодні потрапили в засідку, підірвалися на фугасі в районі Новоселівки Волноваського району Донецької області. Про це на брифінгу в Краматорську заявив перший заступник командуючого Об'єднаних сил Валерій Залужний, передає видання "ОстроВ".

За словами Залужного, українські військові проводили патрулювання для виявлення диверсійно-розвідувальних груп противника.

"Бойова машина була підірвана. Особовий склад прийняв бій. Після короткого бойового зіткнення ДРГ, яка діяла в проміжку між опорними пунктами, відступила вбік своїх позицій. Троє бойовиків було знищено. Сліди крові, залишені на місці зіткнення, свідчать про те, що у супротивника також були поранені", - зазначив Залужний.

Він також уточнив, що в результаті підриву фугасу і деформації БМП на місці загинув механік-водій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі українські військові потрапили в засідку. Зокрема, на ділянці оборони на Горлівському напрямку вони підірвалися на вибуховому пристрою, в результаті чого один з них загинув. Ще двоє військових отримали поранення. Після короткого вогневого зіткнення резервна група переслідувала противника й нанесла безповоротні втрати.