ua en ru

Штаб з координації вивозу людей із зони АТО створить транзитний пункт у безпечній зоні, - радник Авакова

Штаб з координації вивозу людей із зони антитерористичної операції найближчим часом створить транзитний пункт у безпечній зоні для переселенців.

Штаб з координації вивозу людей із зони антитерористичної операції найближчим часом створить транзитний пункт у безпечній зоні для переселенців. Про це на брифінгу заявив радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Зорян Шкіряк, передає кореспондент РБК-Україна.

"Найближчим часом група знову відправиться в зону антитерористичної операції вже безпосередньо для створення транзитного пункту, який буде знаходитися на безпечній території, в якому громадяни зможуть певний час перебувати, маючи всі необхідні умови, харчування, а також інформацію і допомогу", - заявив Шкіряк.

За його словами, переселенці зможуть перебувати в транзитному пункті стільки, скільки необхідно. Після транзитного пункту переселенці вирушать в безпечні регіони.

Шкіряк наголосив, що сьогодні в Україні достатньо можливостей для забезпечення переселенцям безпеки, а також для забезпечення всіх гарантій, в тому числі і соціальних.