ua en ru

Штаб АТО: протягом дня у зоні АТО повністю зберігався режим тиші

Штаб АТО: протягом дня у зоні АТО повністю зберігався режим тиші Фото: АТО

На окупованих територіях Донецької та Луганської областей продовжує погіршуватися криміногенна ситуація

протягом суботи, 26 вересня 2015 року, в зоні АТО повністю зберігався режим тиші. Вздовж всієї лінії розмежування не було зафіксовано випадків відкриття вогню. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

Разом з тим, за оперативними даними, на окупованих територіях Донецької та Луганської областей продовжує погіршуватися криміногенна ситуація.

"В першу чергу напади на цивільних осіб, мародерства і грабежі здійснюють озброєні бойовики, яких практично не можуть контролювати ватажки", - відзначили в штабі.

Упродовж сьогоднішньої доби, з опівночі і до 18 години, в зоні АТО повністю зберігався режим тиші. Не зафіксовано випадк...

Posted by Прес-центр АТО on 26 сентября 2015 г.

"В цьому місяці в населеному пункті Приморське зникло двоє місцевих жителів, які їхали на машині з причепом. Через два тижні тіла цих людей були знайдені в селищі Соснівське у власному причепі з кульовими пораненнями в голову. Машина зникла", - йдеться в повідомленні.

Також у штабі відзначають, що нещодавно в районі с. Жовтень Новоазовського району, на виїзді на українську сторону бойовики затримали цивільні автомобілі мешканців району з вантажем морепродуктів. Після перевірки документів бойовики конфіскували весь вантаж без будь-яких пояснень.

Нагадаємо, в зоні АТО за добу поранених і загиблих серед українських військових немає.