ua en ru

Штаб АТО повідомляє про збільшення кількості обстрілів позицій ЗСУ на Донбасі

Штаб АТО повідомляє про збільшення кількості обстрілів позицій ЗСУ на Донбасі Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 72 рази обстрілювали позиції ЗСУ

Штаб антитерористичної операції (АТО) повідомляє про збільшення кількості обстрілів українських позицій на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

"Минулої доби кількість обстрілів незаконних збройних формувань по позиціях сил АТО рекордно зросла. Якщо вчора у цей самий час ми говорили про 50 обстрілів, то сьогодні констатуємо їх 72! Як завжди найгарячіше було на Донецькому напрямку, а саме в Авдіївці. Тут позиції наших військ ворог обстріляв 21 раз і вже традиційно з мінометів 120 та 82 калібру", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що із зброї забороненої мінськими домовленостями були обстріляні Луганське, Ленінське, Зайцеве, Майорськ. А по захисниках останнього населеного пункту бойовики застосували окрім цього ствольну артилерію 152 калібру.

"На Маріупольському напрямку ворог відкривав вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів по нашим рубежам в Мар'їнці, а на Луганському напрямку по Попасній", - повідомляють у штабі.

Як зазначається, протягом доби військовослужбовці Збройних сил України 10 разів відкривали вогонь у відповідь аби стримати ворога і не дати йому можливість просунутися далі.

"Загалом в зоні проведення антитерористичної операції обстановка залишається складною та має тенденцію до загострення", - констатують у штабі.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 29 березня 2016 року:Минулої доби кількість обстрілів незаконних...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 28 марта 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що протягом 28 березня 2016 року проросійські бойовики збільшили інтенсивність обстрілів сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.