ua en ru

Шокіна викличуть на наступне засідання суду над Мосійчуком

Шокіна викличуть на наступне засідання суду над Мосійчуком Фото: Віктор Шокін

Ляшко вимагав викликати й Гройсмана, але суд відхилив дане клопотання

Генерального прокурора України Віктора Шокіна викликали на наступне засідання суду над нардепом від Радикальної партії Ігорем Мосійчуком. Про це повідомляє прес-служба Мосійчука у Facebook.

"Неуповноважений представник ВР вніс клопотання про залучення до розгляду справи в якості третьої сторони Генеральної прокуратури України, тобто знову ж таки будь-якого представника ГПУ, який діятиме "по довіреності". Захист Ігоря Мосійчука наполягав в цьому випадку на залученні виключно Генерального прокурора Віктора Шокіна, як особи, що вносила подання", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, суд задовольнив клопотання із врахуванням уточнення захисту Ігоря Мосійчука - ГПУ представлятиме особисто генпрокурор Шокін. Його буде викликано на наступне засідання.

Неуповноважений представник ВР вніс клопотання про залучення до розгляду справи в якості третьої сторони Генеральної про...

Posted by Ігор Мосійчук on 2 ноября 2015 г.

Також повідомляється, що у рамках засідання Олег Ляшко вимагав викликати на суд безпосередньо спікера парламенту Володимира Гройсмана, але суд відхилив дане клопотання.

"Порадившись, суд відмовив в цьому клопотанні Олега Ляшка. Суд продовжується із "легітимним" представником ВР. Фактично судді Вищого адміністративного суду продовжують злісне порушення Конституції", - йдеться у повідомленні.

Зараз, Лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко зробив заяву на засіданні Вищого адміністративного суду:В статті 88 ...

Posted by Ігор Мосійчук on 2 ноября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що наступне засідання суду над Мосійчуком відбудеться 9 листопада.