ua en ru

Шкіряк: між Захарченком і Плотницьким йде "війна на знищення"

Шкіряк: між Захарченком і Плотницьким йде "війна на знищення" Фото: Зорян Шкіряк

Путін наказав готувати заміну Захарченку и Плотницькому

Між "лідерами" "Донецької народної республіки" (ДНР) Олександром Захарченком та "Луганської народної республіки" (ЛНР) Ігорем Плотницьким посилюється особистий конфлікт. Про це написав радник глави Міністерства внутрішніх справ України Зорян Шкіряк на своїй сторінці у Facebook.

"За оперативною інформацією, посилюється особистий конфлікт між двома ватажками російських терористичних банд ДНР та ЛНР Захарченком і Плотницьким. Наразі ситуація переростає вже у відкриту фазу протистояння. Незважаючи на те, що на публіку бандити намагаються демонструвати "сепаратистську єдність", насправді між ними давно триває війна на знищення", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, суть конфлікту полягає у спробах перерозподілу сфер як економічного, так і "політичного" впливу в тимчасово окупованих районах Донецької і Луганської областей.

"Обидва вислужуються перед Путіним і змагаються за прихильність Кремля. Але при цьому їхня відверта аморальність, надприродня жадібність та прагнення легкої наживи зашкалюють. Вони продовжують банально розкрадати все на "своїх ділянках", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що наразі відбувається боротьба за транспортні коридори доставки вкраденого в України вугілля. Обидва активно налагодили контрабанду і наркотрафік з Росії та в Росію.

"Саме тому, Путін наказав готувати заміну і самим Захарченку з Плотницькому. Як тільки буде запропоновано відповідні "кандидатури" на зміщення, нинішні ватажки ДНР-ЛНР або по-тихому відійдуть в сторону, або будуть знищені ГРУ ФСБ як інші учасники і небезпечні свідки кривавих злочинів Путіна в Україні. Класика жанру, в кращих традиціях КГБ ФСБ. Нема людини - нема проблеми", - зазначає Шкіряк.

За оперативною інформацією, посилюється особистий конфлікт між двома ватажками російських терористичних банд "ДНР" та "Л...

Опубликовано Зоряном Шкиряком 20 января 2016 г.

Нагадаємо, раніше Шкіряк зазначав, що наступними мішенями спецназу Російської Федерації можуть стати бойовики "Гіві" та "Моторола".