ua en ru

Сhevron підтвердила, що надала Кабміну відповідь з розробки Олеського родовища

Сhevron підтвердила, що надала Кабміну відповідь з розробки Олеського родовища
Компанія Chevron (США) підтвердила, що надала Кабінету міністрів відповідь з приводу подальшої розробки Олеського родовища, розташованого на території Івано-Франківської та Львівської областей.

Компанія Chevron (США) підтвердила, що надала Кабінету міністрів відповідь з приводу подальшої розробки Олеського родовища, розташованого на території Івано-Франківської та Львівської областей. Про це РБК-Україна повідомила прес-служба компанії.

При цьому Chevron відмовляється розкривати суть своєї відповіді.

"Ми тільки що надали уряду України наш відповідь. При цьому ми вважаємо передчасним давати коментарі", - йдеться у відповіді компанії на запит РБК-Україна.

Нагадаємо, Україна планувала в грудні 2014 р. підписати з американської енергетичної компанією Chevron операційну угоду на видобуток Chevron сланцевого газу на заході України.

17 листопада 2014 р. НАК "Надра України" оголосила, що Україна виконала всі умови щодо укладення угоди про розподіл вуглеводнів і тепер у Сhevron є 30 днів, щоб дати відповідь.

15 грудня 2014 р. заступник глави Адміністрації Президента України Валерій Чалий заявив, що Chevron розглядає згортання проектів в Україні.