ua en ru

У Києві сталася пожежа в житловому будинку, є жертви

У Києві сталася пожежа в житловому будинку, є жертви Фото: гасіння пожежі (УНІАН)

На даний момент пожежа ліквідована

У Шевченківському районі Києва, на вулиці Бехтеревской, 10 сталася пожежа в 9-поверховому житловому будинку, три людини загинули. Про це Facebook повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

"11 серпня в 12:19 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у місті Києві надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир на 7-му поверсі житлового будинку по вул. Бехтеревская, 10", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що під час гасіння пожежі з вікна квартири вистрибнув чоловік, який загинув на місці. В ході розвідки в квартирі пожежники виявили тіла ще двох громадян. О 13:10 пожежа була локалізована, а о 13:54 - ліквідовано.

м. Киів: пожежу в 9-поверховому житловому будинку по пров. Бехтерівський, 10 - ліквідовано! 10 серпня о 12:19 до оперативно виконув...

Опубліковано ДСНС України 11 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше ДСНС повідомляла, що в період з 31 липня по 6 серпня в Україні на пожежах загинули 17 осіб. Так, протягом тижня виникло дві надзвичайні події, в результаті чого загинули 9 осіб, ще 2 постраждали.