ua en ru

Шевченко викликав у збірну України ще трьох футболістів

Шевченко викликав у збірну України ще трьох футболістів Фото: Андрій Шевченко

Гравці поповнили склад, який готується до найближчих матчів

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прийняв рішення залучити трьох гравців з резервного списку команди. Про це повідомляється на офіційному сайті Федерації футболу України.

Цими гравцями стали півзахисник "Зорі" Іван Петряк, вінгер "Динамо" Віктор Циганков і нападник "Дніпра" Артем Довбик. Ці футболісти поповнили склад, який готується до найближчих матчів проти команди Мальти та Фінляндії.

Команда збереться 2 червня і в той же день проведе відкрите тренування на НСК "Олімпійський".

У своєму останньому матчі відбіркового етапу ЧС-2018 збірна України в Загребі поступилася команді Хорватії з рахунком 0:1. Після п'яти турів підопічні Шевченка знаходиться на третьому місці в групі, пропустивши вперед Хорватії та Ісландії.

Наступний матч відбору Україна проведе 11 червня на виїзді проти збірної Фінляндії. Крім того, вже 6 червня українська команда зіграє товариський матч проти Мальти.

Нагадаємо, головний тренер збірної України Андрій Шевченко оголосив список із 23 гравців, викликаних для підготовки та участі у відбірному матчі чемпіонату світу 2018 проти збірної Фінляндії, який відбудеться 11 червня в Тампере.