ua en ru

Шевченко проведе жеребкування 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Шевченко проведе жеребкування 1/2 фіналу Ліги чемпіонів Фото: Андрій Шевченко (uefa.com)

Церемонія відбудеться 13 квітня в Ньоні

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко проведе жеребкування 1/2 фіналу Ліги чемпіонів. Про це інформує офіційний сайт УЄФА.

Церемонія відбудеться 13 квітня в Ньоні. Початок о 13:00 за київським часом. Шевченко допоможе провести жеребкування в ролі посла травневого фіналу Ліги чемпіонів в Києві.

Зазначено, що жеребкування буде відкрите, тобто без сіяних і не сіяних команд, а також без розведення представників однієї асоціації. Футболісти, чию команду в кожній парі дістануть першою, зіграють перший матч на своєму полі.

Перші півфінальні матчі пройдуть 24 і 25 квітня, відповіді - 1 і 2 травня. Фінал відбудеться 26 травня на НСК "Олімпійський".

Чвертьфінальні поєдинки Ліги чемпіонів відбудуться на цьому тижні. У вівторок зіграють пари "Манчестер Сіті" - "Ліверпуль" і "Рома" - "Барселона", а в середу - "Реал" - "Ювентус" і "Баварія" - Севілья ".

Шевченко проведе жеребкування 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Нагадаємо, НСК "Олімпійський" оголосив про закриття стадіону до початку червня у зв'язку з підготовкою до проведення фіналу Ліги чемпіонів сезону 2017/18.