ua en ru

Шевченко поспілкувався з тренером "Наполі" перед матчем з "Шахтарем"

Шевченко поспілкувався з тренером "Наполі" перед матчем з "Шахтарем" Фото: Малдера, Саррі і Шевченко (twitter.com/IgorLinnyk)

Наставник стежив за грою збірників

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко та його асистент Андреа Малдера зустрілися з наставником "Наполі" Мауріціо Саррі перед матчем першого туру групового турніру Ліги чемпіонів з донецьким "Шахтарем". Про це в своєму Twitter повідомив кореспондент УЄФА Ігор Линник.

Після після поєдинку Шевченко поділився своїми враженнями.

"Цікавий футбол." Наполі "грав добре, в другому таймі особливо. У них була велика активність. Трохи підвела реалізація. Матч дуже цікавий, багато хорошої інформації", - сказав Шевченко.

Наставник також заявив, що під час матчу стежив за грою збірників, а в четвер, 14 вересня, поїде дивитися на "Динамо".

"Я тренер збірної, і не ділю футболістів на гравців" Шахтаря "," Динамо "або" Зорі ". Всі приїжджають - це єдиний колектив, одне ціле. Мені приємно за атмосферу, створену в збірній. Кожен, кого викликаю, є гравцем основного складу. Якщо міг, то поставив би всіх. Але треба вибрати 11 чоловік, тому я вибираю тих, кого вважаю за потрібне, хто вийде і вирішить завдання на ", - цитує Шевченка Footboom.

Нагадаємо, донецький "Шахтар" зумів вистояти перед "Наполі" в першому турі групового етапу Ліги чемпіонів 2017/18. Поєдинок відбувся в Харкові на стадіоні "Металіст" і завершився з рахунком 2:1.