ua en ru

Shell закрила частину підрозділів нафтопереробного комплексу в м. Сінгапурі після пожежі

Shell закрила частину підрозділів нафтопереробного комплексу в Сінгапурі після пожежі. Про це на екстреній прес-конференції повідомив голова правління Shell Companies в Сінгапурі Лі Цзу Янь. Він додав, що в числі закритих підрозділів виявилося таке, що займається крекінгом. Підрозділи, пов'язані безпосередньо з нафтопереробкою, функціонують в спокійному режимі на знижених потужностях, уточнили в Shell.
Shell продовжить виконувати зобов'язання з постачання, незважаючи на інцидент. Для того, щоб забезпечити безперебійне постачання клієнтів, Shell буде використовувати запаси на складах та ресурси інших нафтопереробних заводів, прокоментував ситуацію Лі Цзу Янь. Він сказав також, що компанія не очікує будь-яких проблем з поставками і дефіцитом нафти на ринку регіону через те, що сталося.
Раніше сьогодні повідомлялося, що в Сінгапурі загорівся нафтопереробний комплекс Shell, частина персоналу комплексу була евакуйована. У компанії підтвердили цю інформацію, повідомивши, що ніхто із співробітників не постраждав.
Нафтопереробний комплекс пропускною здатністю 500 тис. бар. в день розташований на острові Пулау Буком.