ua en ru

Шальке - Реал: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів

Шальке - Реал. Протистояння німецьких та іспанських клубів завжди цікаве, тому сьогоднішній матч має всі шанси стати прикрасою раунду 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів. Дивитися поєдинок Шальке - Реал можна буде на каналі Футбол 2, онлайн трансляція на нашому сайті почнеться о 21:40.

Шальке - Реал. Протистояння німецьких та іспанських клубів завжди цікаве, тому сьогоднішній матч має всі шанси стати прикрасою раунду 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів. Дивитися поєдинок Шальке - Реал можна буде на каналі Футбол 2, онлайн трансляція на нашому сайті почнеться о 21:40.

26.02 21:45
Шальке - Реал 1:6

Шальке: Ферманн, Хеведес, Феліпе Сантана, Матіп, Коласінац, Майєр, Кевін-Прінс Боатенг, Дракслер, Нойштедтер, Фарфан, Хунтелаар
Реал: Касільяс, Пепе, Рамос, Марсело, Карвахаль, Бейл, Хабі Алонсо, Модріч, Ді Марія, Роналду, Бензема

Матч завершено

Шальке - Реал: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів90 хв. Прорвало!!! Хунтелаар забиває чудовий гол шикарним ударом в дотик з лінії штрафного в праву дев'ятку воріт Касільяса.

Шальке - Реал: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів89 хв. Сьогодні забивають тільки дублями! Обрізався хтось з гравців Шальке в центрі поля, м'яч підхопив Бензема, віддав на Роналду, який увійшов у штрафну, обійшов воротаря і забив у порожні ворота.

85 хв. Зовсім нічого не виходить у Шальке. Контролюють м'яч німці, але небезпеки біля воріт Реала як не було, так і немає.

Шальке - Реал: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів81 хв. Заміна у Реала: замість Бейла вийшов Хесе.

80 хв. Позиційна атака Шальке завершилася невдалим ударом Обазі - в захисника влучив гравець Шальке.

Шальке - Реал: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів76 хв. Заміна у Шальке: замість Колосінаца вийшов Фухс.

Шальке - Реал: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів74 хв. Заміна у Реала: замість Алонсо вийшов Ільярраменді.

Шальке - Реал: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів73 хв. Заміна у Шальке: Обазі виходить замість Фарфана.

Шальке - Реал: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів72 хв. Хунтелаару гірчичник за фол у Модричі.

Шальке - Реал: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів70 хв. П'ятий пішов. Алонсо перехопив м'яч у центрі поля і вивів Бейла на побачення з Ферманном. Гарет спокійно переграв воротаря, оформивши дубль.

Шальке - Реал: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів69 хв. Заміна у Реала: Іско вийшов, Ді Марія пішов.

67 хв. Заспокоїлася гра в останні хвилини. Варто зауважити, що Шальке не вистачає командної швидкості. Кілька разів німці могли виходити в дуже небезпечні контратаки, але Фарфану постійно не вистачало підтримки, одноклубники не встигали вбігати у вільні зони.

Шальке - Реал: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів63 хв. Жовта Хеведесу за фол проти Марсело. Грубо в ногу зіграв гравець Шальке.

Шальке - Реал: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів60 хв. Заміна у Шальке: Боатенг йде, Горецка виходить.

Шальке - Реал: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів58 хв. Четвертий! Бензема обігрався з Роналду, увійшов у штрафний майданчик і з гострого кута спокійно вразив ціль. Без шансів для Шальке.

Шальке - Реал: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів53 хв. Роналду знімає всі питання. Отримавши пас від Бейла на лінії штрафного, Кріштіану хитнув захисника, увійшов у штрафну і лівою ногою пробив у дальній кут воріт.

50 хв. Кутовий з правого флангу подав Ді Марія. Навіс виявився неточним.

46 хв. Розпочався другий тайм!

Перерва

45+1 хв. Сиплеться оборона Шальке. Тепер вже Бензема вивів Роналду на побачення з Ферманном, але воротар зіграв надійно.

44 хв. Реал втретє прощає Шальке. Марсело пронісся по лівому флангу і вирізав класний простріл на Бензема, який на ходу з трьох метрів пробив вище воріт.

40 хв. Кріштіану заробив небезпечний стандарт у метрах двадцяти п'яти від воріт. Удар у Роналду не вийшов, м'яч влучив у стінку.

37 хв. Роналду вийшов на побачення з кіпером Шальке, але не зміг того переграти - Ферманн відбив м'яч на кутовий, який не призвів до небезпеки.

36 хв. Хеведес прострілював з правого флангу низом, Фарфан пробив вище воріт. Пропускати м'яч було потрібно, Хунтелаар був у кращому становищі для удару.

32 хв. Роналду міг поховати Шальке, але його удар після сольного проходу по правому флангу прийняла на себе стійка воріт Ферманна.

Шальке - Реал: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів29 хв. Ді Марія отримав жовту картку за фол на Фарфані в центрі поля.

26 хв. Ді Марія ледь не забив третій гол, обігравшись з Бейлом і увійшовши у штрафну. Кілька секунд потому суддя зафіксував офсайд.

Шальке - Реал: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів21 хв. Відмінний гол забиває Бейл!!! Бензема видряпав м'яч у Сантани на правому фланзі і віддав на Гарета. Той, прийнявши м'яч, обіграв двох захисників, увійшов у штрафний і пробив лівою ногою - м'яч від правої штанги влетів у ворота.

20 хв. Тисне Шальке в останні хвилини, але до ударів справа поки не доходить. Бейл міг втекти в непогану контратаку, але його спринт на метрів 50 зупинив Сантана.

15 хв. Касільяс рятує Реал. Фарфан навісив з правого флангу на набігаючого Дракслера, який з трьох метрів розстрілював ворота Реала. Ікер зумів відбити м'яч, вибивши круглого в поле.

Шальке - Реал: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів14 хв. Бейл притягнув м'яч в центр з правого флангу, віддав пас на Роналду, який п'ятою ткнув м'яч у штрафну в напрямку Бензема. Карім, опинившись прямо перед воротарем, спокійно пробив у правий від Ферманна кут.

12 хв. Хеведес непогано навісив з правого флангу на Боатенга, який виграв верхову боротьбу і пробив прямо в руки Касільясу.

9 хв. Після стартової активності команди вирішили взяти паузу. Контроль м'яча поки за Реалом, але без особливого просування вперед.

6 хв. Ді Маріа вивів Бензема один на один з Ферманном, але лайнсмен зафіксував офсайд у Каріма.

3 хв. А ось і небезпека біля воріт Реала. Фарфан подав кутовий з правого флангу, Коласінац вистрибнув вище всіх і головою пробив у лівий нижній кут - м'яч пролетів у сантиметрах від штанги.

1 хв. Розпочався матч у Німеччині! Стадіон заповнений, вболівальники у відмінному настрої! Чекаємо цікавої гри!

"Реал" провів у єврокубках 52 матчі проти десяти німецьких команд. Але зустріч з "Шальке-04" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів буде для "королівського клубу" першою в своєму роді.

"Шальке" забезпечив собі вихід з групи лише у шостому турі і другий раз поспіль зіграє у плей-офф. Раніше гельзенкірхенці не виходили з групи два сезони поспіль.

"Реал", навпаки, виступить в 1/8 фіналу в 11-й раз поспіль. З 20 голами мадридці стали найрезультативнішою командою попередньої стадії. З них дев'ять забив Кріштіану Роналду, встановивши рекорд групового етапу.

У 25 матчах з німецькими клубами на їх полі "Реал" здобув лише одну перемогу. Обернулися поразкою 18 візитів "королівського клубу" в Німеччину. В тому числі і перший півфінальний матч минулого сезону з дортмундською "Боруссією" - 1:4