ua en ru

У "Шахтарі" розкритикували прийняття в Прем'єр-лігу "Сталі"

У "Шахтарі" розкритикували прийняття в Прем'єр-лігу "Сталі" Фото: Сергій Палкін

Донеччани вважають, що у "вишці" повинен грати "Іллічівець"

Генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін жорстко прокоментував рішення ФФУ прийняти "Сталь" з Дніпродзержинська у Прем'єр-лігу. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Український футбол став свідком чергового скандалу. Виконком ФФУ, грубо порушуючи регламентні норми, демонстративно проігнорував спортивний принцип, прийняв рішення про допуск команди Сталь в Прем'єр-Лігу. Сумно те, що останнім часом ФФУ стає суб'єктом, генеруючим негатив і напрочуд стабільно приймає рішення, які не витримують критики. При цьому діяльність футбольних функціонерів явно здійснюється в інтересах вузької групи осіб і клубів.

Я вже звикся з тим, що Виконком ФФУ байдуже ставиться до Регламенту змагань і думку ПЛ, але я не можу зрозуміти, як можна нешанобливо ставиться до «Іллічівця», президент якого В. С. Бойко віддав всього себе на розвиток футболу і клубу у своєму місті", - написав Палкін.

Нагадаємо, після банкрутства донецького "Металурга" на місце в Прем'єр-лізі претендували "Сталь" та "Іллічівець". Виконком ФФУ прийняв рішення підняти в класі дніпродзержинців.