ua en ru

Шахтар - Шальке: Луческу нарікає на втрати в команді

Шахтар - Шальке: Луческу нарікає на втрати в команді Фото: Мірча Луческу

Наставник "гірників" замінить пішли гравців молодими футболістами

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Лучесу сподівається, що молоді Коваленко і Малишев зуміють своєю прудкістю замінити досвід Тейшейри та Фреда. Про це повідомляє сайт "Шахтаря".

"Тейшейра та Фред - великі втрати. Напевно, ці два гравці були кращими останнім часом. Намагаємося замінити їх футболістами, які компенсують втрату цих хлопців, напевно, в першу чергу своїми амбіціями. За останні шість місяців ми втратили шість основних виконавців. Замінили їх гравцями академії, ще не зовсім готові виступати на такому рівні. Але я вірю в усіх футболістів, які завтра вийдуть на поле. Упевнений, вони покажуть хорошу гру - і Малишев, і Коваленко. Обидва - вихованці, продукти нашої академії. І я впевнений, що вони дуже сильно бажають вийти на газон і надовго залишитися в основному складі "Шахтаря", - сказав Луческу.

"Коваленко вийде в стартовому складі. І я з упевненістю дивлюся на це. Переконаний: він покаже себе найкращим чином. Коваленко вже півтора роки в команді. Він тренується з нами. Коли восени позаминулого року мені сказали, що є дуже хороший гравець, який відмінно проявляє себе в матчах дубля, він відразу ж приїхав до нас і залишився. Шкода, що пізніше отримав травму і випав на певний період. Для нього потрапити в основний склад, в першій офіційній грі року - не сюрприз. Так само і для Малишева", - додав тренер.

Нагадаємо, матч пройде сьогодні увечері, в онлайн-трансляція поєдинку "Шахтар" - "Шальке" розпочнеться о 21:30.