ua en ru

"Шахтар" перезаявив Марлоса в УПЛ як українця

"Шахтар" перезаявив Марлоса в УПЛ як українця Фото: Марлос (shakhtar.com)

Марлос очікує дозвільних документів, щоб мати можливість грати за збірну України

Донецький футбольний клуб "Шахтар" перезаявив Ромеро Бонфима Марлоса в Українській прем'єр-лізі (УПЛ) як громадянина України. Про це свідчать дані на сайті Федерації футболу України (ФФУ).

Згідно з правилами УПЛ, на футбольному полі в складі однієї команди одночасно можуть знаходитися до семи людей з іноземним громадянством.

Нагадаємо, раніше головний тренер футбольного клубу "Шахтар" Пауло Фонсека підтвердив інформацію про надання бразильського півзахисника донецької команди Марлосу українського громадянства.

"Це було рішення самого гравця. Воно не могло нас не порадувати, адже тепер у нас буде на одного сильного українського гравця більше. Також думаю рішення Марлоса - це добре для збірної України. Марлос гравець дуже високого рівня і він буде приносити свій внесок у збірну України", - розповів Фонсека.

Футболіст чекає дозвільних документів від ФІФА, щоб отримати право виступати за збірну України. У разі одержання цих документів хавбек зможе зіграти за українську збірну вже у найближчих матчах.