ua en ru

Шахтар - Янг Бойз: онлайн-трансляція матчу Ліги Чемпіонів

Шахтар - Янг Бойз: онлайн-трансляція матчу Ліги Чемпіонів Фото: Шахтар - Янг Бойз онлайн-трансляція

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Шахтар - Янг Бойз. Онлайн-трансляція матчу Ліги Чемпіонів розпочнеться на РБК-Україна 21:15, а дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол". Донецький "Шахтар" першим серед українських клубів стартує в єврокубках.

27 липня, 21:45
Львів, "Арена-Львів"

Шахтар - Янг Бойз 2:0
Гол: Бернард, 27, Селезньов, 75
Шахтар: Пятов - Срна, Кривцов, Ордець, Ізмаїл - Фред, Степаненко - Марлос, Бернард - Тайсон, Едуардо
Янг Бойз: Мволо - Суттер, Роча, Вилотич, Лецякс - Рава, Саного, Бертоне, Сулеймані - Оаро, Герндт

Донеччани в це междусезонье пережили досить серйозні зміни. На місце Луческу, який пішов у "Зеніт", прийшов португалець Фонсека. Екс-тренер "Порту" зараз ставить нову. гру донецькій команді, що не може не позначитися на ігровому стані футболістів. Тим не менш, перші матчі "Шахтаря" в сезоні показали, що "гірники" вже частково розуміють вимоги молоду наставника.

Успіх донецького клубу вимірюється в трофеях. І невихід в Лігу Чемпіонів, навіть при відмінній грі, буде розцінюватися як провал. Так що, для Фонсеки зараз настає дуже серйозний момент - його не зрозуміють, якщо "Шахтар" вилетить від "Янг Бойз" або в плей-офф.

Суперник донеччан грає в добротний футбол. Але при цьому, клас футболістів "Шахтаря" куди вище рівня швейцарського клубу. Також, на стороні донеччан і єврокубковий досвід, який може їм дозволити використовувати ті шанси, які їм надасть суперник. Але в будь-якому випадку, грати доведеться дуже обережно і з повагою до суперника.

Шахтар - Янг Бойз: онлайн-трансляція матчу Ліги ЧемпіонівФото: Даріо Срна

Захисник "Шахтаря" Даріо Срна:

"Упевнений, що ми ще будемо додавати. У будь-якому разі, приємно стартувати з перемоги. Тепер попереду «Янг Бойз», ця команда , безумовно, заслуговує поваги. Сподіваємося на гідну підтримку публіки"