ua en ru

Шахтар - Манчестер Сіті: анонс матчу

Шахтар - Манчестер Сіті: анонс матчу Фото: "Шахтар" - "Манчестер Сіті" (shakhtar.com)

Готуємося до матчу 6 туру групового етапу Ліги чемпіонів

Донецький "Шахтар" зіграє вдома з "Манчестер Сіті" в заключному 6 турі группового етапу Ліги чемпіонів. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися матч можна на телеканалах "Футбол 2" і "Україна". На думку букмекерів, фаворитом у цьому матчі є український клуб.

6 грудня 21:45
Харків, ОСК "Металіст"

Для виходу з групи донецькій команді потрібна перемога або нічия в поєдинку проти "Ман Сіті". Англійський клуб достроково забезпечив собі вихід в наступний етап і перше місце в групі.

Поєдинок обслуговуватиме французька бригада арбітрів на чолі з Бенуа Бастьєнна. Допомагати йому будуть асистенти на лініях Хішам Закрані і Фредерік Хаккет. Судді за воротами - Бенуа Мійо і Жиром Мігельгоррі. Четвертий рефері - Жульєн Пассел.

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека: "Підготовка до цього поєдинку була цілком звичайною. Ми намагалися вивчити суперника, готувалися кілька днів. У будь-якому складі "Сіті" є сильною командою. Вони мають в своєму розпорядженні гравців найвищого рівня. Як сказав Гвардіола, вони приїхали сюди перемагати".

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола: "Можу запевнити, що ми приїхали сюди за перемогою. Ми спробуємо завтра виграти, а у вихідні постараємося перемогти "Манчестер Юнайтед". Але рано чи пізно ми програємо. Потім ми поспимо, поїмо, а потім гратимемо далі і намагатися вигравати. найкращий футбол не гарантує найкращих результатів ".

Орієнтовні склади:

"Шахтар": П'ятов - Бутко, Ордець, Ракицький, Ісмаїлі - Степаненко, Фред - Марлос, Тайсон, Бернард - Феррейра
Не зіграють: Срна (дискваліфікація), Кривцов (відновлення після травми), Малишев (відновлення після травми)
Під питанням: Тайсон (стегно), Бутко (застуда).

"Манчестер Сіті": Рауль Браво - Даніло, Адарабіойо, Мангала, Делф - Діас, Туре, Гюндоган - Бернарду Сілва, Жезуш, Сане

Нагадаємо, матч шостого і заключного туру групового етапу Ліги чемпіонів між донецьким "Шахтарем" і англійським "Манчестер Сіті" з трибун ОСК "Металіст" подивиться тренер збірної Бразилії Тіте.