ua en ru

"Шахтар" у матчі проти "Дніпра" пробився у фінал Кубка України

"Шахтар" у матчі проти "Дніпра" пробився у фінал Кубка України Фото: "Шахтар" - "Дніпро"

Донецький "Шахтар" став другим фіналістом Кубка України

У півфінальному матчі Кубка України донецький "Шахтар" у Харкові переграв "Дніпро" з рахунком 1-0. Таким чином "Шахтар" став другим фіналістом Кубка України.

Перший тайм пройшов під диктовку донеччан, але небезпечних моментів біля воріт Андрія Луніна майже не було. "Дніпро" ж намагався огризатися, але також майже нічого не створив біля воріт "Шахтаря", до того ж і Руслан Ротань отримав пошкодження і був замінений на 50 хвилині.

У другому таймі "Шахтар" помітно додав і практично відразу з'явилися моменти. Активніше за всіх був Тайсон. Спочатку він добре приклався до м'яча і на удар зреагував Лунін, а пізніше створив момент для Гонсало Бланко-Лущука і знову чудову гру продемонстрував воротар "Дніпра". Але вже в наступній атаці "Шахтар" забив. Марлос скинув м'яч під удар Тайсона і той відкрив рахунок в матчі.

"Дніпро" хоч і намагався атакувати, але не зміг зрівняти рахунок, а донеччани впевнено довели матч до перемоги і вийшли у фінал Кубка України, де їх вже чекає на київське "Динамо".

Нагадаємо, апеляційний комітет Федерації футболу України (АК ФФУ) залишив у силі рішення Контрольно-дисциплінарного комітету по матчу 1/4 фіналу Кубка України "Полтава" - "Шахтар".