ua en ru

Шахов звинуватив Костанчука у підкупі виборців на 114 окрузі в Луганській області

Шахов звинуватив Костанчука у підкупі виборців на 114 окрузі в Луганській області

Представники кандидата в народні депутати по 114-му виборчому округу Тараса Костанчука займаються підкупом виборців. Про це заявив кандидат в народні депутати від партії "Наш край" Сергій Шахов.

За його словами, відповідні факти були зафіксовані в Біловодському, Марківському та Міловському районах Луганської області. "Під час зустрічей у місцевих будинках культури, представники кандидата Костанчука, який у минулому році був технічним кандидатом у 205-му окрузі, роздавали виборцям по 200 грн. Нібито, в якості винагороди за участь в дослідженні", – зазначив Сергій Шахов.


Крім цього, підкреслив він, представники Костанчука незаконно збирали персональні дані присутніх. "Вони роздавали всім присутнім анкети, де просили вказати ім'я, прізвище та паспортні дані. Тобто кожному, хто отримав гроші, прямо натякнули, що його участь у виборах буде контролюватися", – повідомив кандидат в народні депутати від партії "Наш край".

"Я звертаюся до правоохоронних органів з вимогою перевірити факти підкупу виборців у 114-му виборчому окрузі і після їх підтвердження – притягнути винних до відповідальності", – резюмував Сергій Шахов.