ua en ru

Північна Ірландія - Німеччина 0:1: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Північна Ірландія - Німеччина 0:1: онлайн-трансляція матчу Євро-2016 Фото: Північна Ірландія - Німеччина

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію матчу

Північна Ірландія - Німеччина. Онлайн-трансляція матчу Північна Ірландія - Німеччина на РБК-Україна розпочнеться о 18:30. Дивитися поєдинок можна на телеканалі "Футбол 2".

21 червня, 19:00
Париж, "Парк де Прен"
Північна Ірландія - Німеччина 0:1
Голи: Гомес, 30
Північна Ірландія: Макговерн, Хьюз, Кеткарт, Макаулi, Дж. Еванс, К. Еванс (Макгiнн, 86), Макнейр, Девіс, Уорд (Мадженнiс, 71), Даллас, Вашингтон (Лафферті, 60).
Німеччина: Нойер, Киммих, Боатенг (Хеведес, 77), Хуммельс, Хектор, Хедіра (Швайнштайгер, 70), Кроос, Мюллер, Озіл, Гетце (Шюррле, 56), Гомес.

Ірландці, якi впевнено обіграли збірну України, вже закріпили за собою як мінімум третє місце в групі. Не факт, що трьох очок, зароблених в стартових турах Євро-2016, буде достатньо для виходу підопічних О'Нілу в стадію плей-офф, тому ірландці будуть прагнути показати свій найкращий футбол.

Німеччині необхідно перемагати, щоб у разі перемоги Польщі над Україною не віддавати полякам перше місце в групі. При цьому, шанси на позитивний результат матчу для Північної Ірландії дуже малі - співвідношення рівня сьогоднішніх суперників дозволяє передбачити перемогу підопічних Льова з майже стовідсотковою ймовірністю.

Північна Ірландія - Німеччина 0:1: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Фото: Йоахім Лев

Головний тренер збірної Німеччини Йоахім Лев:

"Північна Ірландія подарувала нам один з найбільш приємних сюрпризів на цьому турнірі. У першому матчі з поляками вони грали обережно, але проявили силу і натиск у другій зустрічі, заслужено перегравши Україну. Північна Ірландія небезпечна. В її складі є футболісти, які багато бігають і небезпечні при стандартних положеннях. Їх оборона надійна так само, як і в інших команд".