ua en ru

Мережа "Ельдорадо" не підписала тристоронній меморандум про взаємопорозуміння, оскільки вважає дії Держспоживінспекції такими, що порушують чинне законодавство

Торгівельна мережа «Ельдорадо» вважає , що дії Держспоживінспекції на чолі з Сергієм Орєховим порушують чинне законодавство і носять ознаки корупційних дій. Про це за підсумками круглого столу 11 грудня заявив представник власника «Ельдорадо», повідомляє прес-служба мережі.

Згідно з повідомленням прес-служби, через це «Ельдорадо» не підписала меморандум про взаємпорозуміння між Держспоживінспекцією, компаніями-імпортерами і компаніями-реалізаторами побутової техніки та електроніки за підсумками круглого столу.

«Раніше компанія офіційно заявляла, що «Ельдорадо» має вичерпними доказами незаконності дій перевіряючих органів і абсурдності висунутих звинувачень. Незаконними маніпуляціями співробітників Держспоживінспекції було завдано шкоди репутації самої компанії , а також її ключових партнерів. Торгівельна мережа « Ельдорадо» пропонує своїм покупцям виключно сертифіковану техніку, легально імпортовану в Україну і маючу всі підтвердження відповідності нормам технічних регламентів безпеки. З метою і надалі захищати цивілізований ринок торгівлі побутовою технікою та електронікою в Україні, а отже, і право українських споживачів купувати виключно якісну і безпечну техніку фахівці торговельної мережі «Ельдорадо» готові взяти найактивнішу участь у розробці змін до чинного законодавства, об'єднавши зусилля з ключовими учасниками ринку, однак після успішного відновлення своєї бездоганної репутації шляхом заперечування неправомірних дій Держспоживінспекції в суді», - сказано в повідомленні торговельній мережі.

Нагадаємо, в листопаді 2013 р. Держспоживінспекція оштрафувала торгову мережу «Ельдорадо» за реалізацію продукції, що не відповідає нормам, на суму понад 103 млн грн.