ua en ru

Сестра Савченко заявила, що льотчиця припинила суху голодовку ще до "листа від Порошенка"

Сестра Савченко заявила, що льотчиця припинила суху голодовку ще до "листа від Порошенка" Фото: сестра Савченко заявила, що льотчиця припинила суху голодовку ще до "листа від Порошенка"

Савченко припинила суху голодовку після завершення суду 9 березня

Українська льотчиця, народний депутат Надія Савченко припинила суху голодовку одразу після завершення суду 9 березня 2016 року, а не після отримання підробного листа від президента України Петра Порошенко. Про це повідомила сестра льотчиці Віра Савченко, повідомляє "112 Україна".

"Савченко припинила голодування 9 числа одразу після суду, вона прийняла рішення до листа. Президент писав листів і раніше, він на зв'язку із родиною", - сказала вона.

Також Віра Савченко зазначила, що наразі залишається невідомим стан Савченко.

"Обмудсмен Елла Памфілова зв'язувалася з консулом у Москві і казала, що з понеділка вона буде з'ясовувати, чому не пустили лікарів, адже все було гаразд. Я повинна буду написати заяву, факсом надіслати, що я прошу оглянути Надю і так далі. Грубо кажучи, Кремль "запустив дурочку", вони роблять вигляд, що "ой, а що, лікарі були, чого ж ви не сказали?", - зауважила вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров заявив, що російські лікарі регулярно оглядають українську льотчицю Надію Савченко, і, за їх відомостями, немає яких-небудь підозр, що вона невиліковно хвора.