ua en ru

Серену Вільямс оштрафували на 17 тис. доларів за поведінку у фіналі US Open

Серену Вільямс оштрафували на 17 тис. доларів за поведінку у фіналі US Open Фото: Серена Вільямс (twitter.com/AustralianOpen)

Вільямс оштрафували на 10 тис. доларів за словесну образу судді, на 4 тис. за підказки тренера та на 3 тис. за зламану ракетку

Американська тенісистка Серена Вільямс оштрафувана на 17 тис. доларів за порушення правил у фіналі Відкритого чемпіонату США (US Open). Про це повідомляє Fox News.

Повідомляється, що спортсменку оштрафовано на 10 тис. доларів за словесну образу судді, на 4 тис. доларів за підказки тренера та на 3 тис. за зламану ракетку.

У фіналі Вільямс програла японці Наомі Осаці з рахунком 2:6, 4:6. У другому сеті суддя Карлос Рамос оштрафував Вільямс геймом на користь суперниці.

На її думку, третє порушення було зараховано невиправдано: вона назвала арбітра "грабіжником", коли він відмовився вибачитися за те, що зарахував як порушення підказки її тренера.

"Я бачила, як чоловіки називають суддів різними словами. Я борюся за права жінок і за рівність. Віднімати у мене гейм за слово "грабіжник" здається мені сексизмом",- сказала Вільямс після матчу.

Нагадаємо, раніше колишнього австралійського тенісиста Айзека Фроста засудили до 220 годин громадських робіт за договірний матч і торгівлю наркотиками.