ua en ru

Сім гравців "Арсеналу" можуть пропустити дербі з "Челсі"

Сім гравців "Арсеналу" можуть пропустити дербі з "Челсі" Фото: роздягальня "Арсеналу" (twitter.com/Arsenal)

"Каноніри" готуються до матчу без низки важливих футболістів

Перший матч в новому році "Арсенал" зіграє вдома без низки важливих футболістів. Про проблеми зі складом повідомив головний тренер "канонірів" Арсен Венгер на традиційній прес-конференції, передає Football.London.

Зокрема, не вийде на поле півзахисник Месут Озіл, який пропустив поєдинок проти "Вест Бромвіч Альбіон". До нього в списку травмованих приєднався захисник Лоран Косельні.

Півзахисник Аарон Ремзі приступив до тренувань, але його участь в матчі проти "Челсі" залишається під питанням. Захисник Сеад Колашинаць ще не оговтався від ушкодження. Час на відновлення потрібно ще одному захиснику - Начо Монреалю. Нападаючий Олів'є Жиру все ще заліковує травму коліна і не допоможе "канонірам" в найближчому матчі. Також в лазареті у "Арсеналу" Санті Касорла.

Поєдинок 22 туру чемпіонату Англії "Арсенал" - "Челсі" відбудеться в середу, 3 січня. РБК-Україна проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Нагадаємо, півзахисник "Челсі" і збірної Франції Н'Голо Канті визнаний кращим французьким футболістом 2017 року за версією France Football.