ua en ru

Сьогодні на заході України можливий мокрий сніг

Сьогодні на заході України можливий мокрий сніг Ілюстративне фото (РБК-Україна)

У Києві без опадів, вночі похолодає до -9

Погода в Україні сьогодні, 24 листопада, принесе мокрий сніг у деякі західні області, а на сході очікуються заморозки до -12 градусів. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані Українського гідрометцентру.

Прогноз у всіх областях

Сьогодні синоптики прогнозують мокрий сніг у Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській та Чернівецькій областях. На решті території опадів не очікується. Температура повітря вдень на заході та півдні коливатиметься від 0 до +5, на Закарпатті до +10...+12. На решті території вдень буде прохолодно, від -1 до +2.

Вночі температура повітря у західних та південних областях різко знизиться до позначки -4...-6 градусів. У центрі та на півночі вночі прогнозують до -7...-9 градусів. У східних областях знову похолодає до -10...-12.

Сьогодні на заході України можливий мокрий сніг

Прогноз у Києві

У столиці сьогодні прогнозують хмарну, але суху погоду. Вдень температура повітря у Києві коливатиметься від -1 до +1. Вночі термометри киян опустяться до -7...-9 градусів. Вітер південно-східних, 5-10 м/с.

Сьогодні на заході України можливий мокрий сніг

Нагадаємо, раніше синоптик Наталка Діденко повідомляла, що сьогодні над Україною утримається антициклон, тому опадів очікувати не варто. Синоптик прогнозувала сильний вітер та заморозки до -4...-12.