ua en ru

Сьогодні у Лізі Чемпіонів продовжаться матчі четвертого туру

Сьогодні у Лізі Чемпіонів продовжаться бої за вихід в плей-офф. "Зеніт" прийме "Порту", "Барселона" проекзаменує "Мілан", а "Арсенал" відправиться здобувати результат в Дортмунд.

Сьогодні у Лізі Чемпіонів продовжаться бої за вихід в плей-офф. "Зеніт" прийме "Порту", "Барселона" проекзаменує "Мілан", а "Арсенал" відправиться здобувати результат в Дортмунд.

Група Е

Базель - Стяуа
Челсі - Норвіч

Ще раз спробують визначити сильнішого лідери групи І. Після впевненої виїзної перемоги "Челсі" над "Шальке" протистояння переїжджає на "Стемфорд Брідж". "Пенсіонерам", до слова, не допоможе Фернандо Торрес, який травмувався на одному із останніх тренувань команди. У іншому матчі квартету в гості до швейцарського "Базеля" їде румунський "Стяуа".

Група F

Боруссія - Арсенал
Наполі - Марсель

Цікаве протистояння чекає на уболівальників і у рамках однієї із найбільш інтригуючих груп у цьогорічній Лізі чемпіонів - квартеті F. Після домашньої поразки дортмундській "Боруссії" лондонський "Арсенал" спробує реваншуватись уже на полі команди Юргена Кльоппа. У обох суперників, нагадаємо, як і в італійського "Наполі", наразі по 6 залікових пунктів. Неаполітанців же на "Сан-Паоло" чекає дуель із французьким "Марселем".

Група G

Зеніт - Порту
Атлетіко - Аустрія

Вихід до наступного раунду турніру вже у 4-му турі може оформити мадридський "Атлетіко". "Матрацники" гарантують собі путівку у плей-оф у випадку перемоги у домашній грі із "Аустрією". У ще одному поєдинку групи Джі поміряються силами "Зеніт" та "Порту".

Група Н

Барселона - Мілан
Аякс - Селтік

Два тижні тому на "Сан-Сіро" "Барса" та "Мілан" сильнішого не визначили. У третьому поспіль розіграші Ліги чемпіонів "Мілан" на власному полі зупинив знамениту атаку "Барселони".

Нічия 1:1 у дуелі з каталонцями, утім, стала чи не єдиним за останній час позитивним результатом для тіфозі "червоно-чорних". Після цього "Мілан" у трьох матчах Серії А здобув всього лиш один заліковий пункт, внаслідок чого крісло під наставником команди Массіміліано Аллегрі всерйоз захиталось. Не виключено, що чорна смуга "Мілана" продовжиться ще на один матч - на відміну від домашніх дуелей із "Барсою", останні візити "росонері" на "Камп Ноу" завершувались нищівними невдачами.

Використані матеріали каналу 24