ua en ru

Сьогодні на світ з'явився 7-мільярдний житель Землі

Сьогодні на світ з'явився 7-мільярдний житель Землі. Право на отримання малюком відповідного титулу оскаржують Калінінград і Петропавловськ-Камчатський (РФ). У свою чергу, Філіппіни також заявили про те, що "ювілейна" дитина народилася саме на території їх країни.
Про місце народження семимільярдного жителя планети оголосять тільки вдень, повідомляє "Перший канал". ООН назве місто, яке, на думку організації, гідне цієї події. Вважається, що одним з головних претендентів є саме Калінінград, оскільки там буде представлена доповідь організації про населення Землі.
Влада Філіппін заявляє, що дитина народилася саме в їхній країні: на роль героїні була обрана данника травня Камачо, що з'явилася на світ в Манілі. Цікаво, що її теж вітали співробітники ООН. Прийшла подивитися на новонароджену і 12-річна Лоріз Геварра, яка в 1999 р. стала шестимільярдним жителем планети.
Визначити з точністю "ювілейного" жителя Землі неможливо, а тому ООН заздалегідь призначає дату урочистої події, а потім придумує, в якому місті вона відбулася.