ua en ru

В СБУ заявили, що не оголошували Клюєва в розшук

В СБУ заявили, що не оголошували Клюєва в розшук Фото: Сергій Клюєв

На сайті МВС сталася технічна помилка

Інформація на сайті Міністерства внутрішніх справ (МВС) України про оголошення в розшук народного депутата Сергія Клюєва, якого Верховна Рада України позбавила депутатської недоторканності, оприлюднена через технічну помилку. Про це у своєму Facebook написав начальник головного слідчого управління Служби безпеки України (СБУ) Василь Вовк.

"Головним слідчим управлінням СБУ в даний час не розслідується кримінальне провадження щодо Клюєва С. П., тому і не оголошувався його розшук слідчими СБ України. Мабуть, технічна помилка має місце на сайті МВС", - написав він.

Головним слідчим управлінням СБУ наразі не розслідується кримінальне провадження щодо Клюєва С.П., тому й не оголошувався його розшук слідчими СБ України. Мабуть, технічна помилка має місце на сайті МВС.

Posted by Василь Вовк on 8 червня 2015 р.

Нагадаємо, раніше в міліції повідомили, що Сергій Клюєв не з'явився на допит в Генеральну прокуратуру України. При цьому його адвокат заявив, що Сергій Клюєв не отримував повістку з'явитися протягом трьох днів, а також повідомлення про підозру.

Державна прикордонна служба підтвердила, що Сергій Клюєв, намагався втекти в Австрію.

Зазначимо, що Клюєв не входить до складу будь-якої фракції і був обраний по одномандатному округу №46 Донецької області.