ua en ru

СБУ затримала на хабарі начальника відділення Луцького прикордонного загону

СБУ затримала на хабарі начальника відділення Луцького прикордонного загону Фото: затримання на хабарі (ssu.gov.ua)

Майор вимагав від підприємця десять тисяч гривень

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) викрили на хабарі начальника відділення Луцького прикордонного загону. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Правоохоронці встановили, що майор вимагав від підприємця десять тисяч гривень за нестворення штучних перешкод при здійсненні господарської діяльності з переробки деревини у прикордонній смузі", - йдеться в повідомленні.

Так, оперативники спецслужби задокументували отримання зловмисником першої частини неправомірної вигоди. Зловмисник був затриманий в одному з населених пунктів Рівненської області при отриманні другої частини хабара у розмірі п'ять тисяч гривень.

Зараз вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру, обрання запобіжного заходу і відсторонення від займаної посади. У рамках справи відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу.

СБУ затримала на хабарі начальника відділення Луцького прикордонного загонуСБУ затримала на хабарі начальника відділення Луцького прикордонного загону

Фото: СБУ затримала на хабарі начальника відділення Луцького прикордонного загону (ssu.gov.ua)

Нагадаємо, у Київській області співробітники СБУ затримали на хабарі оперуповноваженого одного із підрозділів відомства.