ua en ru

СБУ затримала "телефонних терористів" у трьох областях України

СБУ затримала "телефонних терористів" у трьох областях України Фото: СБУ (facebook.com-SecurSerUkraine)

Правоохоронці затримали мешканців Запорізької, Дніпропетровської та Чернігівської областей

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали трьох "телефонних терористів" у Запорізькій, Дніпропетровській та Чернігівській областях. Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

"Співробітники Служби безпеки України викрили трьох осіб, причетних до здійснення завідомо неправдивих повідомлень з погрозами терористичного характеру", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, мешканець міста Василівка Запорізької області, перебуваючи у стані наркотичного сп’яніння, погрожував вчинити теракт у Запоріжжі. Мешканець Дніпра повідомляв про "мінування" мосту у місті. А мешканець Чернігівської області у нетверезому стані повідомив про "мінування" гідротехнічних споруд у Чернігівській та Харківській областях.

"За вказаними фактами вирішується питання щодо відкриття кримінальних проваджень за ч.1 ст. 259 Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 2 квітня поточного року в Одесі через повідомлення про замінування будівлі університету імені Мечникова евакуювали близько 700 осіб.