ua en ru

В Одесі через "замінування" університету евакуювали близько 700 осіб

В Одесі через "замінування" університету евакуювали близько 700 осіб Фото: університет імені Мечникова (maps.google.com)

Наразі правоохоронці встановлюють особу псевдомінера

В Одесі через повідомлення про замінування будівлі університету імені Мечникова евакуювали близько 700 осіб. Про це повідомляє прес-служба Приморського відділу поліції в Одесі.

"Сьогодні, 2 квітня, о 9:04 на спецлінію 102 надійшло анонімне повідомлення про те, що будівля університету ім. І.І. Мечникова, розташована за адресою Французький бульвар, 24, замінована", - йдеться у повідомленні.

На місце події направили експертів Вибухотехнічного управління та кінологів. На час перевірки з будівлі було евакуйовано близько 700 осіб.

В ході обстеження будівлі університету та прилеглої до нього території вибухонебезпечних предметів виявлено не було. Наразі правоохоронці встановлюють особу зловмисника, який надав неправдиве повідомлення про замінування.

Нагадаємо, раніше сьогодні повідомлялося, що Україна з початку російської агресії стала однією з найбільш замінованих країн світу, в окупованих і підконтрольних районах необхідно розмінувати 16 тис. кв. км території.