ua en ru

СБУ затримала організатора міжнародного каналу торгівлі жінками у Маріуполі

СБУ затримала організатора міжнародного каналу торгівлі жінками у Маріуполі Фото: СБУ затримала організатора міжнародного каналу торгівлі жінками у Маріуполі

Зловмисниця незаконно переправляла жінок до Греції

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали у Маріуполі (Донецька область) організатора міжнародного каналу торгівлі жінками. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Місцева мешканка, яка мала документи на постійне перебування в одній з країн Європейського союзу, прибула у Маріуполь для набору молодих дівчат. Жінок вона незаконно переправляла до Греції, де вони займалися проституцією. Під час проведення "кастингу" дівчат в одній з туристичних фірм співробітники спецслужби затримали організаторку.

Зазначається, що жінці оголошено про підозру в злочині, що передбачений ч. 2 ст. 149 Кримінального кодексу України та затримано відповідно до ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Нагадаємо, у штабі АТО повідомляли, що на підконтрольній території самопроголошеної "Донецької народній республіці" (ДНР) зафіксовані факти торгівлі людьми.