ua en ru

СБУ затримала главу держпідприємства, який намагався втекти до Криму з вкраденими грошима

СБУ затримала главу держпідприємства, який намагався втекти до Криму з вкраденими грошима Фото: СБУ затримала посадовця, який привласнив 3 млн держкоштів

Директор одного з держпідприємств Запорізької області привласнив майже 3 млн гривень коштів

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали у Запорізькій області главу держпідприємства, який привласнивши держкошти намагався втекти до окупованого Криму. Про це йдеться у повідомленні прес-центр СБУ.

Як зазначається, директор одного з держпідприємств Запорізької області привласнив майже 3 млн гривень держкоштів.

"У 2015 році посадовець уклав з приватними підприємцями низку договорів купівлі-продажу біологічного активу. За угодами фермерам було виділено майже 700 га оброблених та засіяних земельних ділянок для ведення сільського господарства. Насправді ніяких робіт на земельних ділянках не велось, а отримані від договорів майже три мільйони гривень зловмисник привласнив", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що чиновник намагався втекти від слідства до окупованого Криму і був затриманий правоохоронцями на КПВВ "Чонгар", де у нього виявили 6 тисяч доларів.

"Зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Тривають слідчі дії", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ затримала бойовика під час спроби повернутися в ЛНР.