ua en ru

Встановлено місцезнаходження судді, який стріляв у співробітників НАБ

Встановлено місцезнаходження судді, який стріляв у співробітників НАБ Фото: судді-хабарнику, який стріляв у співробітників НАБ, можуть пред'явити звинувачення у замаху на вбивство

Наразі проводяться слідчі дії та вирішується питання щодо застосування запобіжних заходів

Працівники НАБ та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури встановили місцезнаходження судді Малиновського районного суду м.Одеси, який застосував вогнепальну зброю проти детективів НАБ. Про це повідомляє прес-служба НАБ на сторінці організації в Facebook.

Наразі проводяться слідчі дії та вирішується питання щодо застосування запобіжних заходів.


Як повідомив радник голови СБУ Юрій Тандит в ефірі телеканалу "112 Україна", судді-хабарнику, який стріляв у співробітників НАБ, можуть пред'явити звинувачення у замаху на вбивство.

"Він буде підозрюватися у замаху на вбивство, причому співробітника НАБ. Це перше. Друге – неправомірна вигода, фактично його звинувачують у скоєнні злочину, він був спійманий на передачі великого хабаря. Він, очевидно, зробив все, щоб сховатися – це точно злочин. Він, як суддя розуміє, що з цього може вийти", - зазначив він.

Нагадаємо, суддя-хабарник в ході спецоперації НАБ відкрив вогонь по правоохоронцям. Президент України Петро Порошенко доручив СБУ вжити усіх заходів для його затримання.