ua en ru

СБУ планує вжити необхідні заходи для розшуку координатора організації "Білий молот"

СБУ планує вжити необхідні заходи для розшуку координатора організації "Білий молот" Фото: СБУ прийме всі необхідні заходи для розшуку координатора організації "Білий молот"

СБУ не здійснювала ніяких оперативних або слідчих дій щодо Гораніна

Служба безпеки України планує вжити усі необхідні заходи для розшуку викраденого напередодні координатора організації "Білий молот" Владислава Гораніна. Про це повідомив речник СБУ Олена Гітлянська у Facebook.

Зазначено, що СБУ не здійснювала ніяких оперативних або слідчих дій стосовно координатора організації "Білий молот" Владислава Горанина.

Служба безпеки України не здійснювала і не здійснює жодних оперативних або слідчих дій стосовно координатора організац...

Опубліковано Гітлянською Оленою 21 лютого 2017 р.

Відомо, що напередодні невідомі викрали Горяніна, видаючи себе за співробітників СБУ. Про це у Facebook повідомляє активіст Дмитро Різниченко.

"На перетині вулиць Васильківська і Стельмаха, заламали і заштовхали до машини (чорний джип з номерами 238-20 ЕН). Очевидці -перехожі стверджують, що чолов'яги душили Гораніна і кричали при цьому "стояти, СБУ!". Машина поїхала по вул. Стельмаха у напрямку Голосіївського лісу", - йдеться в повідомленні.

Увага! Slava Goranin на псевдо "Горан" сьогодні викрали невідомі в цивільному. На перетині вулиць Васильківська і Стельм...

Опубліковано Дмитро Різниченком 20 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники СБУ затримали в Запорізькій області голову держпідприємства, який привласнив державні кошти та намагався втекти в окупований Крим.