ua en ru

СБУ припинила контрабанду в Україну психотропних речовин на 1,5 млн гривень

СБУ припинила контрабанду в Україну психотропних речовин на 1,5 млн гривень Фото: СБУ (RFE/RL, Inc.)

Оперативники затримали 2 кур'єрів на одному з пунктів пропуску у Львівській області

Служба безпеки України (СБУ) припинила контрабанду в Україну психотропних речовин на 1,5 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба СБУ в Facebook.

"Співробітники СБУ спільно з Нацполіцією і прокуратурою присікли контрабанду в Україну психотропних речовин на майже 1,5 млн гривень. Правоохоронці встановили, що наркоділки замовляли в одній з країн Європи психотропну речовину МДМА, яку реалізовували в Київській та Одеській областях", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, оперативники спецслужби затримали 2 кур'єрів на одному з пунктів пропуску у Львівській області. При огляді автомобіля було виявлено 6 тис. психотропних таблеток, прихованих під дном машини. За інформацією СБУ, наркоділки ввозили партії МДМА раз в три місяці.

Так, СБУ встановила двох організаторів контрабанди психотропних. Зараз в рамках відкритого кримінального провадження за ст. 307 Кримінального кодексу України, відбуваються обшуки за місцем їх проживання в Києві та Одесі. Планується розпочати кримінальне провадження за ст. 305 КК України. Слідство триває.

#СБУ попередила контрабанду в Україну великої кількості психотропів на півтора мільйона гривень Співробітники Служби бе...

Опубліковано Служба безпеки України 15 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одеській області співробітники СБУ блокували контрабанду психотропів на 10 млн доларів.