ua en ru

СБУ не підтвердила відставку першого заступника голови

СБУ не підтвердила відставку першого заступника голови Фото: Олена Гітлянська

Трепак в даний час знаходиться на лікуванні

В управління по роботі з особовим складом Служби безпеки України (СБУ) не надходив рапорт на звільнення першого заступника глави відомства Віктора Тропака. Про це у своєму Facebook повідомила прес-секретар СБУ Олену Гітлянську.

"У зв'язку з появою непідтвердженою інформацією про відставку першого заступника СБУ Віктора Тропака, хочу підкреслити, що згідно з чинним законодавством рапорт на звільнення першого заступника СБУ повинен подаватися на главу Служби. В управління по роботі з особовим складом СБУ рапорт, про який йдеться у ЗМІ, не надходив. Єдине що можу сказати, Трепак в даний час знаходиться на лікуванні", - повідомила Гітлянську.

У зв'язку з появою непідтвердженої інформації про відставку першого заступника СБУ Віктора Трепака, хочу наголосити, що ...

Posted by Гітлянська Олена on 13 ноября 2015 г.

Нагадаємо, вчора ЗМІ повідомили, що перший заступник голови СБУ - начальник Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління Віктор Тріпак написав заяву на ім'я президента Петра Порошенка про звільнення з займаної посади.