ua en ru

Бойовики створюють фейкові новини для залякування населення тимчасово окупованих територій, - СБУ

Бойовики створюють фейкові новини для залякування населення тимчасово окупованих територій, - СБУ Фото: Гітлянська вважає, що терористи допускають "відверті ляпи" в своїх текстах і відео (uacrisis.org)

Гітлянська вважає, що "пропагандисти "міністерства держбезпеки ДНР" так і не навчилися професійно готувати свої фейки"

Бойовики на Донбасі створюють фейкові новини для залякування населення тимчасово окупованих територій. Про це на своїй сторінці в Facebook написала спікер СБУ Олена Гітлянська, коментуючи заяву самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР) про затримання "диверсійної групи СБУ".

"Кремлівські маріонетки з так званого "міністерства держбезпеки ДНР" вирішили не відставати від своїх російських кураторів та повідомили про затримання у Донецьку цілої "диверсійної групи СБУ". Служба безпеки вкотре повідомляє, що не має жодного відношення до фігурантів фейкових новин російсько-терористичних угруповань, які створюються для залякування населення тимчасово окупованих та анексованих територій нашої країни", - написала Гітлянська.

На її думку, "пропагандисти "міністерства держбезпеки ДНР" так і не навчилися професійно готувати свої фейки".

"Допускають відверті ляпи та нестиковки у текстах та відеоматеріалах. Спочатку пишуть, що затримали співробітника СБУ, у другому абзаці виявляється, що це військовослужбовець, а в третьому - вже обіцянка зарахувати до лав Служби після диверсії. Сюжет із затриманням "диверсанта" явно відзнятий не влітку. Перезняти чи то не додумались, чи то поспішали "підігріти" інфопростір за "старшими товаришами". Ретельніше потрібно", - зазначила Гітлянська.

Кремлівські маріонетки з так званої «МГБ ДНР» вирішили не відставати від своїх російських кураторів та повідомили про за...

Опубліковано Гітлянською Оленою 16 серпня 2017 р.

Нагадаємо, 16 серпня в самопроголошеній "Донецькій народній республіці" заявили про затримання співробітників Служби безпеки України, які нібито хотіли підірвати телевежу в місті Донецьк.

Раніше Міністерство закордонних справ України направило до МЗС Росії вимогу надати всю інформацію щодо обставин затримання в окупованому Криму Геннадія Лимешко.