ua en ru

СБУ не виявила зв'язку начальника Нацполіції Вінницької області Шевцосва з сепаратизмом

СБУ не виявила зв'язку начальника Нацполіції Вінницької області Шевцосва з сепаратизмом Фото: СБУ не виявила зв'язку начальника Нацполиции Вінницької області з сепаратизмом

В ході допиту Шевцова з використанням поліграфа компрометуючих матеріалів отримано не було

Служба безпеки України (СБУ) провела перевірку, в ході якої не було виявлено зв'язок начальника головного управління Національної поліції у Вінницькій області Антона Шевцова з сепаратизмом. Документ про результати перевірки Шевцов опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"За результатами перевірки даних, що підтверджують інформацію про Вашу причетність до діяльності, спрямованої на порушення територіальної цілісності і недоторканності України, насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади, участі в не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань тн. ДНР/ЛНР і терористичної діяльності, у даний час не отримано", - йдеться в повідомленні.

Також, як відзначається, у ході допиту Шевцова з використанням поліграфа компрометуючих матеріалів отримано не було.

Публикую результаты проверки Службы безопасности Украины, куда я обратился с просьбой проверить меня на сепаратизм. Как ...

Опубликовано Антоном Шевцовым 14 марта 2016 г.

Також він повідомив, що прямує до Києва для розмови з главою Національної поліції Хатією Деканоїдзе.

Сейчас еду в Киев для разговора с Начальником Национальной полиции Khatia Dekanoidze.

Опубликовано Антоном Шевцовым 14 марта 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава поліції Вінницької області Антон Шевцов відсторонений від виконання службових обов'язків на час проведення розслідування.