ua en ru

Збірна України вирвала нічию у товариському матчі проти Нігерії

Збірна України вирвала нічию у товариському матчі проти Нігерії Фото: Україна - Нігерія (ffu.ua)

"Синьо-жовті" поступалися до 78 хвилини

Збірна України змогла відігратися і звести до нічиєї товариський матч проти національної команди Нігерії. Поєдинок на "Дніпро-Арені", де "синьо-жовті" не грали 10 років, завершився з рахунком 2:2.

Нігерійці відкрили рахунок вже на 4 хвилині, коли Арібо після передачі Алекса Івобі розстріляв ворота Андрія Луніна. За півгодини Олександр Караваєв сфолив проти Калу у власному штрафному і арбітр призначив пенальті, який точно реалізував Віктор Осімхен.

Вже наприкінці матчу збірна України змогла зрівняти рахунок. На 78 хвилині Олександр Зінченко забив з передачі Караваєва, а за хвилину Роман Яремчук допоміг команді уникнути поразки.

Таким чином, збірна продовжила безпрограшну серію в матчах з африканськими командами.

Також команда продовжила серію матчів без поразок до семи. Останній раз Україна програвала 16 листопада 2018 Словенії (1:4). Після цього українці виграли чотири зустрічі і тричі зіграли внічию.

Напередодні Україна в рамках відбору на Євро-2020 впевнено перемогла на виїзді Литву (3:0) і зміцнила лідерство у відбірній групі. Наступний свій поєдинок "синьо-жовті" проведуть 11 жовтня вдома також у відборі до Євро-2020 з тим же суперником.

Нагадаємо, збірна України видала кращий за 20 років старт у кваліфікації.